BES Events

Încercând să vină în ajutorul celor interesaţi, dar şi în dorinţa de a oferi o gamă completă de servicii, S.C. BES ROMANIA S.R.L. deschide şcoală de meserii BES't Beauty Center, acreditată de Ministerul Muncii şi Ministerul Invatamantului, oferind celor interesaţi de domeniul styling-ului, cursuri de calificare acreditate în meseria de coafeză dar şi schimburi de experienţă cu reprezentanţi ai Academiei de Styling din Milano, care vor participa la aceste cursuri de pregatire.

 

Intenţia şcolii de meserii BES't Beauty Center este de a crea un cadru profesionist, modern si axat pe ultimele noutăţi în domeniul styling-ului, dar şi informaţii de baza privind geometria, colorimetria, managementul salonului, marketing, personalizarea culorii si tunsorii.

Şi astfel, logo-ul nostru “Şi eşti frumoasă...” oferă o nouă şi originală metodă de a inspira oamenii şi de a-i provoca să-l descopere, să-l înteleagă şi să-l transforme în realitate.

Printre cele mai importante EVENIMENTE  se numara:

 

1. ”Festivalul Miss Royal Models” Craiova

 

Este un eveniment organizat încă din anul 2005-2006, BES't ACADEMY participând încă de la înfiinţareea acesteia, din anul 2012.

Festivalul pune accent pe idei unice pentru concurs de modelling. Participă modele cu experienţă din întreaga lume.

Festivalul cuprinde totodată două segmente distincte:

  • concursul de Miss

  • maraton de modă, unde sunt prezenţi designeri internaţionali, naţionali dar şi locali care îşi pot prezenta annual cele mai noi colecţii

Printre cei mai celebrii designeri se numără şi: Agatha Ruiz de la Prada, Caterina Leman , Tata Christiane, Rita Mureşan, Takko Fashion

 

2. Bistriţa Marriage Fest

 

Este o manifestare de referinţă din Transilvania dedicată nunţilor şi evenimentelor festive. Are loc de obicei loc la Hotel Metropolis.

Printre teme şi expoziţii se numară:

  • nuntă de vis ( organizarea nunţii, evenimente private, decoraţiuni, programe artistice , foto-video, sonorizare)

  • miri şi nuntaşi (rochii, costume, pantofi, accesorii, bijuterii şi nu în ultimul rând coafură şi make-up)

  • voiaj de nuntă- oferte pentru luna de miere

 

3.Beauty Forum Cluj

 

Participă zeci de expozanţi şi în cadrul acestui eveniment se desfaşoară:

  • seminarii profesionale cu noutăţi din industria cosmetică (inovaţiile îngrijirii faciale, tratamente anti-age, tehnici în domeniul extensiilor de gene, make-up pentru mirese)

  • workshop professional hair (vopsirea părului fără amoniac, vopsirea părului alb, produse fabricate pe baza protocolului, tunsorile anului , împletiturile în ton cu trand-ul

  • prezentări şi demonstraţii profesionale- manichiura şi pedichiură (importanţă şi tehnici)

  • concursuri ( make-up , nail design atât pentru începători cât şi pentru profesionişti, nail art precum şi coafură de tipul împletiturilor, tunsorilor moderne femei/bărbaţi)

FACEBOOK OFICIAL : https://www.facebook.com/BES-Romania-SRL-903945466316564/?fref=ts

SC BES ROMANIA SRL                           

ADRESA: PLOIESTI ,

STRADA HOREI, NR. 2

ADRESA E-MAIL: office@besromania.ro

PROGRAM DE LUCRU: LUNI-VINERI 9:00-17:00

NR. TELEFON: 0244515268 / 0244514595/ 0735706215

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.