Galerie de imagini

S.C. BES ROMANIA S.R.L. este o societate cu capital privat roman si italian, constituita in anul 1998 si are ca obiect principal de activitate comercializarea produselor cosmetice destinate ingrijirii parului.

Marca BES Beauty & Science este prezenta azi in peste 80 de tari din intreaga lume, iar BES ROMANIA, oficial, se afla in top 3 la nivel mondial din punct de vedere al importurilor de produse.

 

S.C. BES ROMANIA S.R.L. s-a dorit de la inceput o societate puternica si bine pozitionata pe piata de profil. In acest scop, dispunandu-se de un management matur, cu experienta in decizie dar si cu o dotare logistica adecvata activitatii de comert, distributie si productie, BES ROMANIA si-a castigat pas cu pas reputatia meritata, concurand alaturi de societati cu renume precum L’oreal, Garnier, Londa sau Wella.

In consecinta atat in anul 2011 cat si in anul 2012, S.C. BES ROMANIA S.R.L. a obtinut locul 1 la categoria Top Afaceri Romania si Top Profit Romania, iar Camera de Comert si Industrie Prahova a acordat, in cadrul evenimentului Topul Firmelor Prahovene 2012, locul 1 la categoria intreprinderi mici, pe domeniul de activitate comert cu ridicata al bunurilor de consum.Principalul tel al firmei BES ROMANIA S.R.L. este si va ramane armonia alaturata frumusetii si stiintei, fiecare gama de cosmetice fiind, de fapt, rezultatul cercetarii si testarii la cel mai inalt nivel stiintific. Frumusetea parului si sanatatea acestuia definesc prerogativele esentiale ale intregii linii BES: o mare gama de
produse bazate prin folosirea celor mai avansate surse tehnologice si pe
baza unei selectii riguroase de materii prime.

In momentul de fata, S.C.BES ROMANIA S.R.L., detine patru depozite de marfa cu acoperire nationala, o retea de mijloace de transport, precum si o colaborare foarte stransa cu firme de distributie specializate, selectionate pe criteriul performantei si seriozitatii.

De asemenea societatea dispune de spatii amenajate pentru activitati de productie, prezentare si depozitare, realizate la standarde care respecta normele europene, in acest sens punctand:

  • sediul central al societatii si spatii de depozitare situate in centrul Municipiului Ploiesti;

  • sediul secundar dezvoltat pentru productie si depozitare situat pe cea mai importanta artera rutiera a tarii, drumul national nr.1, intre Ploiesti si capitala Romaniei, Bucuresti. Un spatiu modern, construit cu fonduri Phare alaturi de un important aport financiar din partea S.C. BES ROMANIA.

  • salon de coafura, proprietate S.C. BES ROMANIA S.R.L., situat de asemenea in zona centrala a Municipiului Ploiesti, un spatiu destinat frumosului, in care calitatea si bunul gust sunt prioritare.

  • punct de lucru deschis la Bistrita, in viziunea noastra fiind primul centru  BES’t ACADEMY

FACEBOOK OFICIAL : https://www.facebook.com/BES-Romania-SRL-903945466316564/?fref=ts

SC BES ROMANIA SRL                           

ADRESA: PLOIESTI ,

STRADA HOREI, NR. 2

ADRESA E-MAIL: office@besromania.ro

PROGRAM DE LUCRU: LUNI-VINERI 9:00-17:00

NR. TELEFON: 0244515268 / 0244514595/ 0735706215

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.