Politica de retur

POLITICA DE RETUR

Potrivit prevederilor legale in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului.

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma BES ROMÂNIA, str. Horei, nr. 2 Ploiesti, judet Prahova, cod postal 100004, pe propria cheltuiala, impreuna cu Formularul de Retur completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate.

Va rugam sa ne informati in cazul in care ati efectuat un retur. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 15 zile din momentul preluarii produselor returnate.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar. Noua marfa comandata va fi expediata cu plata ramburs.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pâna la momentul rambursarii banilor.

Daca dumneavoastra doriti sa returnati o comanda cu valoare sub 200 lei trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, taxa de curier va va fi returnata, doar in urmatoarele conditii: daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra. In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastra sau marimea/culoarea nu este corespunzatoare aceasta taxa nu va fi returnata.